Nog geen lid?
Maak hier een account !
 
 


Beste klanten,

Heropening van onze opleidingscentra op 11 mei 2020.


De voorbije weken stelden we alles in het werk om procedures te ontwikkelen die overeenstemmen met de adviezen van de Nationale Veiligheidsraad (NVR). Social distancing, hygiënevoorschriften en barrièremaatregelen genieten hierbij extra aandacht. Aangezien Training Solutions veiligheid hoog in het vaandel draagt, investeerden we in hygiënisch materiaal om het risico op besmetting bij onze werknemers en cursisten in te perken.
 
Dankzij die preventieve maatregelen kan Training Solutions vanaf maandag 11 mei opnieuw opleidingen organiseren, zowel in haar eigen lokalen als bij u on site. Voor vragen kan u ons telefonisch of per mail bereiken: training@trainingsolutions.be of 053/21.69.27.

Wij danken u voor uw het vertrouwen dat u in ons stelt en wensen u het allerbeste toe bij het hernemen van uw activiteiten.Nascholing vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs

 

Voor chauffeurs die hun rijbewijs behaalden na 1 feb 2013 en voor alle chauffeurs die aan hun 2e reeks van 35u nascholing moeten beginnen

Voor uw opleidingen “vrachtwagenchauffeurs” stelt Training Solutions een formule voor onder de vorm van packs.  Dankzij deze “packformule” zullen uw chauffeurs op tijd en in de verschillende thema’s worden opgeleid.Onze opleidingen zijn opgebouwd rond 6 grote pijlers:

  • Logistiek

  • Werken op hoogte

  • Veiligheid

  • Nascholing vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs

  • Dienstencheques

  • HR


     

Klik op de pictogram die overeenstemt met de categorie opleidingen om onze cursussen in detail te ontdekken.

U bent op zoek naar een opleiding : Gebruik de zoekfuncties hiernaast.

 

Informatie:
Training Solutions
Joseph Cardijnstraat, 34
9420 Erpe-Mere
Tel : 053 21 69 27
Fax : 053 70 27 33

training@trainingsolutions.be

OPLEIDINGEN BEGELEIDING PUBLICATIES

TS-Certification-QFOR-Banner2.png

Nouveau-site-VCA-carre-NL.png
ESM, onze partner voor
de aankoop, verhuur en onderhoud van veiligheidsmateriaal

 

ESM-Cleanspace-banner-sites-formations-NLbis.jpg